27/8/08

El Barça encaja su primera derrota con Pep

Wisla 1 Barça 0

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Gassó:

Plantilla justeta... O fitxem un extrem esquerre com Déu mana o aquest any patirem, (Guardiola té pensat jugar en aquesta posició a Henry o Iniesta i ni un ni l'altre són extrems).

Laporta, fitxa a Arshavin ja cullons!

Que gran la parella Touré-Keita a la medular, (feia falta un tio com en Keita en aquest equip, farà molta feina, vaia bèstia...). Aquests dos tios destructius junts seran un complement perfecte per a constructors com en Xavi o l'Iniesta que robar pilotes molt no ho saben fer.

Quines ganes que comenci la Lliga... i les quinielas!!!

Anónimo dijo...

SuBi

Aix el bo d'en Cavallola...no sap on posar la gent, jo estic am en Gassouf, s'ha de fitxar un extrem, pero no Arshavin xDD

P.D.: Grups de Champions...cada any mes patetiks, com a minim hi ha 20 ekips que el Mañe i el seu Tous se'ls fundeixen...AL LORO!

BARÇA->SPORTING - BASILEA - SHAKTAR
MANDRIL->JUVE - ZENIT - BATE?????

Son ridiculs...i el del madrid diuen que es el bo xDDDD la juve, que una mica mes i palma ala previa, el Zenit, flagrant campio de la prestigiosa UEFA on el Geta era el que mes es mereixia el titol, i un tal Bate...ais deu meu sinyort!

P.D.2: Cuidadu am el Shaktar Cavallola! Que el tito Franky ( llibertat franky... ) va perdre jugant amb els de 2ona B xDDD

P.D.3: La he liado parda con los postdatas!

Dani Clemente dijo...

PD: jo veig un rollu mol messi corre k van maldades, em sembla a mi k aquest any podem trobar a faltar fins i tot a Overmars mira q us dic (o al nou Figo, sergio santamaria, "triomfant" al Sant Andreu).

Anónimo dijo...

SuBi

Si...Santamaria, el cuiner? ehem, fora conyes, Santamaria reivindicara el seu lloc al Barça a la copa Catalunya, pq ens toca contra el St.Andreu. Vale, fora conyes...io diria k Cristiano Ronaldo es del Barça ya, HE DICHO.